Tahlil dam dan kasyfu tibb

Bismillahirrahmanirrahim, alhamdulillah imtihan qobul dh berlalu dgn jayanya. Semua pelajar Malaysia najah..

Bila nama dh muqoyyad/comfirm dkt kuliah kena la daftar, masing2 dh gelabah termasuk senior2 terutama exco pendidikan. Disebabkan natijah keluar lambat, maka lambatlah urusan selesai.
Sbb dlm seminggu bru dpt tau keputusan tahlil dam/chek darah. Lepastu baru boleh buat kasyfu tibb/ medical checkup. Lepastu nak dptkn tasdiq dan iqamah. Masa ada 2minggu lebih je sebelum imtihan fasa satu, 16hb 1 ni. Huhu..

Oklah, saje nak update blog sikit, penat taip dlm handset. Ada study group plak. Wasalam.

0 komen mengomen :: Tahlil dam dan kasyfu tibb

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers