Gambar : Kanak-kanak..

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs468.ash2/74116_174942719199355_100000508851984_541737_5119576_n.jpg

Jadilah sperti kanak-kanak yang sentiasa ceria dan gembira. Namun sayang dia belum mampu menentukan masa depannya.. Beruntunglah sesiapa yang sudah menginjak dewasa, maka gunakanlah masa yang ada untuk hari tua. Janganlah disia-siakan peluang yang ada. Kerana masa tidak akan kembali bila ia telah pergi. Seringkali kita tidak bertanya kenapa hari ini kita dihidupkan lagi oleh Sang Pencipta, sudah pasti kerana Dia mahukan kita untuk terus hidup mengimarahkan dunia.

Lokasi : Dewan Asrama Darul Iman, Hayyu 10, Kaherah, Mesir.
Model : Amar
Suasana : Ceria dan riuh rendah.
Sempena : Majlis Sambutan AidilAdha 1431H anjuran KPT.


0 komen mengomen :: Gambar : Kanak-kanak..

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers