Jom pakat g ramai-ramai

Bismillah, walhamdulillah..

Assalamualaikum w.b.t.

Pada 15-18 Februari 2010 ini, Keluarga Penuntut-penuntut Terengganu (KPT) akan mengadakan Hari Keluarga dan Mahabbah Anak Terengganu (HIKMAT). Semua anak Terengganu di Mesir dijemput dan dipersilakan untuk menghadiri serta memeriahkannya. Pelbagai aktiviti menarik seperti Riadah, Electronic Soccer, Futsal, dan banyak lagi..Jumpa anda disana.

1 komen mengomen :: Jom pakat g ramai-ramai

  1. tup....jumpa kat sane.............hehe

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers