Kad : Salam Maal Hijrah


http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs588.ash2/151057_179465845413709_100000508851984_577101_325854_n.jpg
Salam Maal Hijrah 1432 kepada seluruh umat Islam khususnya buat pembaca blog aminmenulis.
Semoga tahun baru ini membuka pintu kerahmatan dan keampunan daripada Allah s.w.t. Ampun dan maaf dipinta daripada semua pembaca, peminat dan tidak lupa kepada silent reader.. hehe.. Khas buat ibu, ayah dan keluarga tercinta..

4 komen mengomen :: Kad : Salam Maal Hijrah

  1. salam maal hijrah amin....semoga hari ini lebih baik dr semalam

  2. Terima kasih AA. Salam Maal hijrah juga.. seeru ala barakatillah..

  3. salam maal hijrah juga kepada student yg merantau jauh di asia barat. Amin, just bagi cadangan, ruangan komen ni, banyakkan lagi pilihan untuk gunakan profile. ni hanya boleh komen jika ada google akaun or open id. he

  4. JO : Terima kasih, salam maal hijrah juga buat jundullah osman. Orait.. cadangan diterima. Terima kasih.. hehe.. dah buat dah..

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers