Percubaan yang tak menjadi..Tak bergerak pon kepala bawang nih??

Huhu.. Ana belajar or menadah ilmu (betul ker?) ahaks.. Ana belajar daripada seorang Doctor yang sedang belajar kat mesir.. (nama dirahsiakan atas sebab-sebab keselamatan..) ahaks.. Sbb kat blog dia banyak sangat mende alah ni. So, dia pun bitau la camne nak buat..

Langkah-langkah tersebut ialah :

1. Bukak laman web nih.. (mane plak ek? lupa nak save, jap2) hah.. jumpa pun.. jenuh mencari.. klik kat sini <-
2.klik kanan dan save as picture tersebut.. dalam pc dia ok jer bergerak2.. tapi bila upload kat sini dia mati (kesiann..)

Walaupun mengantuk semalam nak tido, tetap bertahan untuk mengetahui onionhead ni.. haa..

0 komen mengomen :: Percubaan yang tak menjadi..

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers