Anda AnakTerengganu di Perantauan?

Assalamualaikum,

Post ini ditujukan khas buat semua Anak Terengganu yang berada di perantauan, tidak mengira usia, bangsa, pangkat dan darjat. Anda semua dijemput hadir ke Majlis Ijtima' Idul Fitri PAS Negeri Terengganu Bersama Anak-Anak Terengganu di Perantauan.

Harap kepada semua Anak Terengganu, sila sebarkan poster ini di blog2 dan laman web anda, atau mulut ke mulut (bukan CPR, batal pose nanti)haha.. bagi tujuan hebahan. Orang nak ajak makan ni.. Jom pakat mai ramai2.

Tentatif program seperti berikut
(Klik poster untuk imej lebih besar dan jelas @ Ctrl +-) :p/s : walaupun aku bukan anak terengganu, tp nak promote jugak. Hehe.. Dah org ajak makan. Tunggu ape lagi kan? yg penting nak duit raya.. hihi.. (ada ke duit raya?? Ahh... janji dapat makan. hehe)

1 komen mengomen :: Anda AnakTerengganu di Perantauan?

  1. ye..anak ganu

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers