sI keCIL hUMAira..


Ni anak sedara aku yg pertama merangkap cucu sulung kepada ibu dan ayah aku merangkap anak sulung kepada Along dan Kak Su merangkap kak Long kepada adik dia yg bernama Mohd Uwais al-Qarni.. Dia seorang perempuan dan dia juga manusia. tu je nak bgtau.. hahahaha..
Comel kan? Macam pak sedara dia ni la.. Hua3..
Lupa nak bgtau nama, nama dia Aneesa Humaira Bt Mohd Lukman Hakim bin Salleh bin Farmin bin Senin.. Fuh.. Panjang giler nama.. Hehe..

4 komen mengomen :: sI keCIL hUMAira..

  1. oh ye ke x tye pon..hehehe

  2. MasyaAllah...SubhanAllah..comey3

  3. comey sgt2...ngeeeeeee

  4. comel yer..
    teringt kat anak sedara org....
    rindu yerr kat farha....
    huhuhuhu

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers