Salah Laku Pegawai JPMK : PMRAM Hantar Memorandum kepada Kedutaan Besar Malaysia Kaherah

Semalam 24 oktober, sekitar jam 10.30 pagi PMRAM telah menghantar memorandum kepada Kedutaan Besar Malaysia Kaherah, En. Saiful, tentang tuntutan mahasiswa terhadap salah laku Jabatan Penuntut Malaysia Kaherah, yang telah banyak menyusahkan mahasiswa. Beberapa keping gambar boleh dilihat di bawah ini. Tahniah.


Delegasi Mahasiswa daripada PMRAM menunjukkan memorandum yang ingin disampaikan kepada Kedutaan Besar Malaysia Kaherah.

Saudara Sulaiman Pengerusi Dewan Perwakilan Mahasiswa Tanta (kanan sekali). memberikan sedikit penerangan selepas pertemuan bersama Pegawai Kedutaan.


Suasana semasa perjumpaan dengan Pegawai Kedutaan.

Presiden PMRAM, saudara Shahrizan Mohd Hazime mengadakan 'press conference' dihadapan kedutaan.

En. Shaiful meneliti memorandum yang dihantar.

Saudara Shahrizan Mohd Hazime (Presiden PMRAM) menyerahkan Memorandum kepada En. Shaiful Anuar Mohd (Kuasa Usaha Sementara Kedutaan Besar Malaysia Kaherah)

Layari

0 komen mengomen :: Salah Laku Pegawai JPMK : PMRAM Hantar Memorandum kepada Kedutaan Besar Malaysia Kaherah

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers