Jom Ke Turki

Klik pada poster untuk paparan lebih jelas.

Cuti musim panas kembali lagi memanaskan bumi anbiya' Mesir. dan PMRAM sekali lagi tidak melepaskan peluang istirehat selepas musim peperiksaan ini dengan menganjurkan Rehlah Tabadul Thaqafi ke Turki 2010 kali ke-3. Selepas beberapa siri sebelum ini, maka ini adalah peluang terbaik untuk mereka yang ingin mengembara dan menjelajah dunia khususnya Benua Eropah.

Turki sememangnya terkenal dengan Masjid Biru, dan menjadi mercu tanda bagi negara Turki. Negara yang merupakan Pusat Pemerintahan Khilafah Uthmaniah suatu ketika dahulu sebelum dijatuhkan oleh Kamal At-Tartuk laknatullah. Bumi yang kaya dengan sejarah Islam dan tempat-tempat yang menarik untuk dikunjungi.

Pendaftaran yang sepatutnya ditutup pada 12 Jun 2010 masih dibuka kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai. Jom sama-sama jayakan Rehlah Tabadul Thaqafi Ke Turki 2010. Manfaatkan cuti anda dengan aktiviti yang bermanfaat selaras dengan Firman Allah s.w.t. yang menggalakkan umat Islam untuk mengembara keseluruh dunia bagi melihat keajaiban dan kesan peninggalan umat terdahulu.

Kepada sahabat-sahabat blogger. Diminta untuk menyebarkan iklan ini.
Satu Fikrah Satu Amal, Kita PMRAM.
Kemantapan Fikrah, Membina Syakhsiah.

0 komen mengomen :: Jom Ke Turki

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers