Atase pendidikan Malaysia di Mesir kini berurusan melalui Facebook! Hebat...

Sebuah email yang saya terima.. agak sakit hati apabila membacanya. Beginilah sikap seorang pegawai JPMK.. Kesal apabila membaca respon Khairi terhadap masalah mahasiswa..

Email tersebut berbunyi..

Assalamulaikum ust Mujahid ini salah satu post En Khairi yang terbaru pada petang ni sekitar jam 1.30 petang yang didelete oleh beliau sendiri pada hari ini.Untuk pengetahuan ust, En Mohamad Hazam(komentar) adalah Atase Latihan Kedutaan (Pegawai JPA di Mesir).Mungkin disebab tembelang sudah pecah.Beliau terus padam status panasnya.
aminmenulis : aku rasa kat tempat lain takde macam ni, beruntung pelajar mesir ada pegawai macam ni, advance dan mesra rakyat. Memang telus pegawai atase pendidikan kita yang kat mesir ni. Semua boleh tengok perbincangan mereka. Alhamdulillah, moga dikekalkan..

IbnuIrFadzil

0 komen mengomen :: Atase pendidikan Malaysia di Mesir kini berurusan melalui Facebook! Hebat...

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers