Damai


Assalamualaikum w.b.t.

Kepada anda semua, Keluarga Penuntut-penuntut Terengganu [KPT] bersama Badan Kebajikan Mahasiswa Islam Pahang [BKMIP] Mesir akan menganjurkan Karnival Damai 2010 bertempat di Dataran Rumah Negeri, Hayyu Asyir, Kaherah, Mesir.

Pada 18,19,20 & 21 Julai 2010. Pelbagai aktiviti menarik akan diadakan, antaranya Pertandingan sepak takraw, Kuiz, Malam Kesenian Islam, Gerai jualan, Pameran, Sambutan Ulangtahun KPT & BKMIP, serta turut disajikan dengan pengisian Ilmiah, Sejam Bersama Habib Umar Zain.

Kepada anda semua, dijemput hadir untuk memeriahkan acara. Tender untuk gerai jualan masih dibuka sehingga 13 Julai ini. Boleh dapatkan borang permohonan di pejabat KPT ataupun BKMIP atau anda juga boleh download di sini.

Untuk maklumat lanjut boleh layari www.infokpt.com / www.infohewikpt.blogspot.com

0 komen mengomen :: Damai

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers