Senjata Pulak Untuk Wanita

Pembetulan Tarikh Program ialah Pada 26 Julai 2010.
Sila rujuk unit pendaftaran.

Melihat kepada keadaan di bumi Mesir yang penuh dengan cabaran ini, perlulah bagi setiap mahasiswi untuk melengkapkan diri dengan ilmu mempertahankan diri.

Skuad Wajadiri PMRAM (SWAD) mengambil inisiatif dengan mengadakan Seminar beladiri wanita (SENJATA’10) yang julung-julung kali diadakan bagi mendedahkan kepada mahasiswi teknik-teknik asas dalam mempertahankan diri.

Peserta akan dibentangkan dengan kertas kerja antaranya bertajuk ‘Kenali Titik Kelemahan’ yang merupakan ilmu asas dalam mempertahankan diri, juga banyak lagi slot menarik seperti Talk Show, bengkel praktikal dan sebagainya.

Jangan bimbang jika anda tidak pernah melangkah ke gelanggang kerana SENJATA’10 akan mendedahkan ilmu asas dalam mempertahankan diri sesuai bagi mahasiswi mahupun bagi mereka yang tidak pernah mengenali seni beladiri.

Nantikan SENJATA’10 yang akan menemui anda pada 24 Julai ini.

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Saudari Nadhirah binti Dzulkarnain - 011 5452109.

0 komen mengomen :: Senjata Pulak Untuk Wanita

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers