Gambar-gambar Semasa Pengumuman Keputusan Pilihanraya PMRAM

Wajah serius seorang Presiden yang baru. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Selamat berjuang Ust Shahrizan. Kami menyokong anda setiap masa. Teruslah memimpin kami. Blog beliau Tuhfatul Kalam.


Hidup seorang blogger, walau dimana jua. Tetap setia dengan laptop dan juga broadbandnya.
Hehe.. Ust Mujahid, blog beliau IbnuIrFadzil.

Setiausaha Agong PMRAM 2009. Ust Adlan Mokhtaruddin. Blog beliau Ibnu Mokhtaruddin.

Wajah seorang Presiden (bekas) 2009. Jasamu kami kenang. Presiden yang ke-50. Semoga Allah membalas segala jasa baikmu. Ust Abdul Mu'izz Mohammad.

Pengumuman oleh Pengarah SPR PMRAM. Ust Rafzan Abd Razak.

Antara hadirin dan hadirat yang hadir pada malam pengumuman Pilihanraya Umum PMRAM.

Pengerusi Majlis. Ust Fairus.

Wajah ceria ketibaan Ust Abdul Mu'izz dan BP2 PMRAM 2009.Sebelum memulakan Majlis. S/U Agong & Pengarah SPR sentiasa memantau untuk memastikan perjalan program.

0 komen mengomen :: Gambar-gambar Semasa Pengumuman Keputusan Pilihanraya PMRAM

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers