Tahniah! Laman Web InfoKPT Sudah Berwajah Baru

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum w.b.t.

Untuk makluman semua, Laman Rasmi Keluarga Penuntut-penuntut Terengganu iaitu InfoKPT kini telah berwajah baru, lebih ceria dan segar serta mudah untuk digunakan oleh ahli-ahli khususnya dan untuk pembaca sekalian. Jadi untuk sebarang makluman terbaru atau info tentang KPT bolehlah melayari InfoKPT.com.

Tahniah diucapkan kepada Biro Informasi & Penebitan KPT dibawah seliaan Exco BIP. Ust Farezuan Mat Azahar dan orang penting yang bertanggungjawab menyelia iaitu Ust Mohd Nasiruddin dan seluruh AJK BIP antaranya Ust Abdullah Amir, Ust Bukhari kepada mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung bagi melancarkan pergerakan BIP KPT.

Laman Utama yang lebih kemas dan ceria. Terdapat video2 pilihan.

Disertakan juga link untuk Facebook KPT.


Berita-berita dipaparkan secara thumbail dan mudah untuk dibaca.

0 komen mengomen :: Tahniah! Laman Web InfoKPT Sudah Berwajah Baru

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers