Pembetulan Malam ini : Majlis Ramah Mesra Bersama Calon BP PMRAM di Rumah Terengganu.

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum w.b.t.

InsyaAllah malam ini jam 8.00 malam bertempat di Dewan Seri Iman, Asrama Darul Iman, akan berlangsungnya Majlis Ramah Mesra bersama Calon-calon Badan Pengurus PMRAM sesi 2010/11 yang akan bertanding pada Pilihanraya Umum PMRAM sempena Muktamar Sanawi PMRAM kali ke-77 nanti.

Mereka yang dijadualkan akan hadir pada malam ini adalah Bakal Presiden Ust Syahrizan b Mohd Hazimi. Calon BP Ust Solehuddin Mohd Safien (Terengganu), Ust Ahmad Huzaifah Fauzi (Syoubra/Kelantan), Ust Syeikh Muhd Mujahid (Syoubra/Pahang), Ust Mohd Al-Hidayat (Johor), Ust Firdauz (Johor)

Semua ahli yang berkelapangan dijemput hadir untuk memeriahkan acara dan bersoal jawab bersama calon-calon BP PMRAM. Minuman disediakan. Sila sebarkan kepada sahabat-sahabiah.

0 komen mengomen :: Pembetulan Malam ini : Majlis Ramah Mesra Bersama Calon BP PMRAM di Rumah Terengganu.

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers