Putar belit: Nik Aziz mahu saman akhbar!!

Hari ini, kecoh isu fatwa yang dikeluarkan oleh Majlis Fatwa Kebangsaan terhadap Dato' Tn. Guru Hj. Nik Abdul Aziz Nik Mat. Maka, aku mengambil pendekatan untuk menyiarkan video berkaitan dengan isu yang mencetuskan kontroversi dikalangan mufti dan masyarakat. kita saksikan..Korang nilai la sendiri.. Aku tak nak menghukum, namun pandangan dhaif aku mengatakan bahawa apa yang disebut oleh Tok Guru adalah benar.. Pendapat korang?? Kita berbincang secara terbuka dan ilmiah, bukan mengikut hawa nafsu dan emosi.. Renung-renungkan dan selamat beramal.

0 komen mengomen :: Putar belit: Nik Aziz mahu saman akhbar!!

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers