Kpd sesiapa yg link kan blog aminmenulis...Salam, kepada sesiapa yang me"link"kan blog ini di blog masing2. Sila maklumkan kepada ana untuk tujuan di"link"kan semula di dalam blog ini. Kerana selepas renovation dilakukan, kepala aku terhantuk kat tangga. so, lupa blog2 yang pernah tersenarai dekat sini. Huhu.. untuk membalas jasa baik korang kerana telah me link kan blog aku nih kat blog korang. aku nak link list kan balik la korang punyer blog dlm blog aku. Semoga blog korang menjadi terkenal di blog ini. haha.. Kerana blog ini dalam proses penambah baikkan. Terima kasih. hehe..


Lupa nak bagitau, komen kat entry ni yerk.. bukan komen kat shoutbox tu. payah nak rujuk, talak 3, talak 1 dan sebagainya. huhu..

3 komen mengomen :: Kpd sesiapa yg link kan blog aminmenulis...

  1. blog sy! http://baizura236.blogspot.com/ thanks in advance (^_^)

  2. hi3..camne leh terhantuk pulaknye ustaz...hi3..

  3. salam. al-amin? adik kak aisyah ke ni?agak konfius..nway,my blog
    http://mardhiahzabidi.blogspot.com
    thanks =)

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers