Haram1Najis1..Mana MASK Kamooo?? AAchoom...!!!

Pada suatu hari.. virus babi A H1N1 melanda Dunias..Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Tidakkk!!
Masing2 gabra, lalu berlari Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
menyelamatkan diri kedalam jamban.

Bagi mengelak penularan wabak tersebut. Ada yang bersembunyi didalam bilik, didalam selimut dan juga di bawah katil.. Semua seram bila mendengar perkataan H1N1..

Namun ada yang masih tidak Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotmengetahui
apa itu Haram1Najis1..

Bahkan ada yang lebih dashsyat, iaitu menjerit apabila terdengar perkataan tersebut.. H1N1!!

Arghhhh!!! Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotArghhh!! Arghhh!!!Virus itu semakin hari semakin Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotmerebak..


Semua jadi takut.. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspothuhuhu..


Ada yang tidak mampu membeli topeng pelindung muka, menggunakan tisu tandas, surat khabar dan jugaDapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot stokin (walaupun tidak basuh satu taun) peh.. sedap tol bau.. namun demi untuk menutup mulut.

Hanya satu tujuan,Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
mengelak terkena wabak tersebut.. hahaha

Namun ada yang sengaja Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotmenularkan wabak tersebut dari bilik ke bilik.. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspothahahaJeng.. Jeng.. Jeng..

Maka berlakulahDapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot pertistiwa tersebut..Mana mask kamu???? Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot


Cepat pakai!! Nanti terkena Haram1Najis1.. hehehe..

Moral of the movie.. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot


BEWARE H1N1...

Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

Korang nih.. Xfaham ke maksud H1N1? Babi tu Haram 1, Dah la haram.. Najis plak.. Huihuihui.. Sebab tu diorang bagi nama H1N1..

0 komen mengomen :: Haram1Najis1..Mana MASK Kamooo?? AAchoom...!!!

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers