Adeh, kena TAG lagi..

Assalamualaikum.. Haha.. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
aku diTag lagi, Tag yang sama aku dapat dan aku tag pula kepada org lain dan Tag itu kembali semula kepada aku.. Adakah mungkin Tag itu akan kembali lagi selepas Ini??? jeng. jeng. jeng.. Tunggu dan lihat.. huhu..


Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotSape plak Tag aku kali ni?? Tidak lain tidak bukan.. Dialah KamenRaider!! Hohoho.. Gurau jer. Aku ditag oleh abg Rdhanz Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
Maka adapun setelah itu aku pun menjawab tag2 beliau yang simple lagi memudahkan otak untuk berfikir lalu menjawabnya. Hakikatnya Allah yang memberi Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot ilham kepadaku dengan mengurniakan aqal fikiran yang waras.. Alhamdulillah. Dengan cara mengcopy saje tag yang lama.. wahaha..namun ada penambah baikan cerita yang asal. Maka terhasillah Tag ini.. :.


1- nama timangan anda?

Al-amin, amin, al, min & Sinchan....Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Wahaha..


2- anda seorang yg?
Bergaya..
SahabatMusleem Hehe.. aku seorang yang suka membaca, mengembara, dan bekerja. (Cewah, rajin la tu konon3nya, leh wat menantu budak ni.. Hihihi)
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot3- insan yg teristimewa?
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Malu la pak nak jawab.. huahuahua.. Calon-calonnya adalah... 1. Allah
2. Rasulullah. 3. Ibu & Ayah SahabatMusleem 4. Keluarga 5. Naqib aku (ust mizan) 6. Sahabat2 seperjuangan sekalian.

4- lagu Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotkesukaan?
Nasyeed, Zikir2 yang menenangkan hati..Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Semua lagu yang sedap didengar, dan yang paling penting aku tidak suka lagu2 yang memekakkan telinga, bunyi bising, dan lagu yang aku tak suka dengarlah.. hehe..


5- makanan kesukaan anda?
Kuey-Tiow Kungfu/Hongkong, Cendol, BAKSO.. Ayam masak sate.Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
(banyak lagi sebenornya) hehe.. Dan apa2 makanan yang sedap dimakan. Dua hari ni aku asik makan kambing jer, kambing bakar, kari kambing, bulu kambing (haih.. Bulu pun makan jugak?? Gilo budak nih) ngeee..

6- sikap yg membuatkan anda Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot stress?
Sikap aku ke sikap org lain nih? Soalan yang tidak lengkap. Kalau cikgu Bm aku baca tentu dia akan wat pembetulan.
Contoh soalan yang betul adalah "Apakah Sikap anda/org lain yang membuatkan anda Stress?"Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
Jawapannya: Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot
A) 1,2,3
B) 2,3,4

C) 4,5,6
D) a,b,c,d,e..
heheehe..
Anda pilihlah sendiri.. Kahkahkah.. Jawapannya adalah bila aku stress itu menambahkan kestressan aku. hee..


7- warna kegemaran anda?
Aku suka warna warni sebenarnya, tapi aku tak tahu warna apakah yang paling aku suka.. huhu. maka aku pilih jer la, untuk mengambil hati si penTAG aku nih.. hee.. Jangan marah yer.. Hitam, putihDapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot & hijau, coklet
(tapi koleksi baju banyak warna biru walaupun xde dalam senarai) haha..8- benda yg mesti ade dlm beg?
Dalam beg yang mana satu nih? Ini satu lagi kesilapan teknikal berkaitan tatabahasa melayu. Ish3.. Soalan ini tidak lengkap.. Haha..Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Kalau dalam beg baju ada ikan, dalam beg duit ada baju.. kahkahakah.. Sukati la aku nak jawab per, korang bukan tau pun.. hehe..
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotJadi dalam tu xde pape.. hahaha..9- kali terakhir anda Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotmenangis?
SahabatMusleemTak hingat pulak.. Rasanya baru2 ni ada kot. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot hee.. Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot


10- tag untuk 6 rakan anda?
SahabatMusleem Nak bagi kat sape ek?? Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspotHantam sajalah :
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

1. Jiwa Terasing
2. about something
3. bila tangan gatai nak menulih
4. Muslimeenunited
5. Rhythm of Life
6. Ayyuha Syabab

0 komen mengomen :: Adeh, kena TAG lagi..

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers