Blogku berwajah baru lagi..


Assalamualaikum semua, alhamdulillah.. dapat lagi blog ini bertukar baju baru sempena nak masuk bulan Ramadhan Kareem wal Mubarak.. Ahlan wasahlan ya Ramadhan!!

Namun, jangan kita lupa untuk mendoakan saudara kita Di Ghazzah, Palestine, Afghanistan, Iraq, dan di Seluruh Dunia. Sekarang hampir tiba musim sejuk, bayangkanlah mereka tiada tempat perlindungan, tiada makan yang mencukupi dan sebagainya, Maka wajiblah kita bersyukur dengan apa yang kita nikmati sekarang. Ya Allah, kuatkanlah mereka dan ringankanlah bebanan mereka. Moga2 Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yan lepas.

3 komen mengomen :: Blogku berwajah baru lagi..

  1. InsyaAllah. Nasib baik amin ingatkan. Otak akak makin pelupa skrg. x aktif nih. aiishh~

  2. Owh.. takpe, fazakkir, fainna zikra, tanfaul mukminin.

  3. Laisa syukran alal wajibat, Tiada ucapan terima kasih keatas perkara yang wajib. (Betul ke tak ni??) Kalau salah sapa2 tolong betulkan ek..

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers