Amin vs Aiman

Salam semua, selamat pg..
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

Huhu..
Pg td, lawan Pingpong dengan aiman,
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

haha.. tu je.. aiman menang main pingpong, aku menang moral.. wahaha..
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

yea3.. walaupun aku. Set pertama aiman mendahului, set kedua aku plak menang, menjadikan permain 1-1. Set ketiga aku menang lagi. Yahuu.. aiman dalam tekanan.
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot menjadikan permainan 2-1. Set ke-4 aku menang lagi. bermakna 3-1. Aiman bertambah tertekan. hehe.. (sori man, saje je ni) Permainan diteruskan, aiman mahu main lagi. Set ke-5 aiman bangkit dari kekalahan. menjadikan kedudukan aku(3-2)aiman.
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

kami bermain satu set lagi. Aiman terus memburu kejuaraan.
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Keputusan akhir Kami seri (3-3). Huhu.. Setelah penat bermain..
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Akhirnya Ulwan datang menyampaikan hadiah berupa roti canai telur di restoran Mecca, bersama air Kopi Radix.. Bayaran yang perlu dibayar RM10.20sen,
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot tapi Abg kedai tu cakap 10ringgit je dah la. halal jer.. hehe..
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot2 komen mengomen :: Amin vs Aiman

  1. huhu..esok lawan ana lak

  2. eleh..nak cakapnyer yang dier 2 tak pandai main..huhu

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers