Daurah Khas Madrasah As-Syafie bersama Syeikh Fadhil At-Tilani Al-Jailani

Daurah khas bersama Syeikh Fadhil At-Tilani Al-Jailani (cucu kepada Syeikh Abdul Qadir Al-Jailani) yang juga pengarang Kitab Tafsir Jailani akan hadir di Madrasah Al-Imam As-Syafie. Beliau akan menyampaikan sendiri syarahan Kitab Tafsir Jailani serta memberikan ijazah seterusnya melancar sebuah kitab baru karangan beliau.

Tarikh : 22 Ogos 2010
Masa : 7.30 pagi.
Tempat : Rumah Terengganu Hayyu Asyir, Kaherah, Mesir.
Kitab : Tafsir Al-Jailani.

Semua Dijemput Hadir

1 komen mengomen :: Daurah Khas Madrasah As-Syafie bersama Syeikh Fadhil At-Tilani Al-Jailani

  1. tarikhnya bile???

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers