Jom Sertai KELAP PMRAM


Sempena pameran di Karnival Kenangan 80 Tahun PMRAM. Kem Latihan Penulis PMRAM @ KELAP telah membuka booth hasil gabungan dengan dua unit lain dibawah Badan Penerangan & Penerbitan BPP PMRAM, iaitu Unit Penerangan Umum [UPU] dan Warta.

KELAP dengan sukacitanya mengajak kepada semua mahasiswa/wi yang berminat untuk mengasah bakat sebagai penulis, samaada penulisan kreatif, penulisan blog, berita, ilmiah dan sebagainya yang berkunjung ke pameran KEKAL untuk mendaftar sebagai ahli KELAP secara percuma.

Untuk mengetahu lebih lanjut mengenai KELAP. Temui kami disana. Tinggal sehari sahaja lagi KEKAL '10 akan berlangsung. Layari portal Rasmi KELAP.


1 komen mengomen :: Jom Sertai KELAP PMRAM

  1. Salam...

    nk masuk..bleh dop?

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers