Jadual Terkini Majlis Tafaqquh Fiddin. Update- Khamis 19/8/10
http://4.bp.blogspot.com/_Bt28SAInoi0/TGNTZoqQLsI/AAAAAAAABXE/asg5iz5o_fM/s1600/backdrop-syeikh2010_2.5m_x_1.jpg
Pengajian bersama Syeikh Nuruddin Marbu Al-Banjari Al-Makki bertempat di Asrama Rumah Kedah, Hayyu Sabie setiap hari selepas Asar dan selepas Terawikh. Jadual terkini seperti dibawah. Hidupkan Ramadhan kita dengan menghadiri Majlis-majlis Ilmu. Jangan sia-siakan hari-hari anda.Nota : Buku pengajian boleh didapati/dibeli di kelas pengajian.


0 komen mengomen :: Jadual Terkini Majlis Tafaqquh Fiddin. Update- Khamis 19/8/10

Introduction

Aku hanya insan biasa yang ingin berkongsi sedikit ilmu dan buah fikiran. "Ballighu anni walau ayat" "wazakkir fainnna zikra tanfaul mukminin" InsyaAllah.

LinkWithin

.

Al-Faqir

My photo
Nama Muhammad Al-Amin Hj Salleh. Dilahirkan di Kluang, Johor. Kemudian dibesarkan di Kulai, Johor sebelum berhijrah ke Kuala Terengganu selama 10 Tahun. Kini menetap di Bandar Seri Putra, Kajang, Selangor. Saya sekarang merantau ke bumi Anbiya' Mesir untuk menuntut dengan para Ulama'. Mengambil jurusan di Jabatan Syariah & Undang-undang, Kuliah Syariah Islamiah, Uni. Al-Azhar, Kaherah, Mesir. Moga pelaburan yang Ibu & Ayah lakukan ini akan berjaya menjadi saham didunia dan akhirat. InsyaAllah. Perantau di Bumi Allah. Johor - Terengganu - Selangor - Mesir

Followers